Hej! Hej! Mina fiiina bloggläsare! Glöm inte att vara med i tävlingen.

Hej! Hej! ;)   Det var igentligen inte meningen att inlägget skuller bli så här sent men det blev det, och det går inte att gåra ngt åt. Idag har jag ju jobbat på ridläger :) Dom red uteritt och jag ledde en häst Ponny som heter Danny. Han är urgullig men väldigt pigg....Det var en som heter......som skulle rida Danny men han backa och höll på så hon ville inte rida han längre så det var en annan som red han istället. Det var iallafall väldigt roligt :D Jag äter alltid lunch med det andra ridlägret eftersom det ridlägret jag jobbar på slutar innan lunch. Men jag känner alla i det andra ridläger så jag har sjukt roligt med dom ;D Vi åt iallafall ngn sorts kassler men enligt mig var det kall matskinka vi åt... Det var väldigt gott  :-P  I morgon är det uppvisning för båda ridlägerna, det ridlägret med äldrebarna alltså dom som stannar kvar efter lunch, där ska det vara 2 st som hoppar, 2 st som rider voltich och resten ska ha kadrilj. Till lunch imorgon ska vi ha Tacos!! Mmm.....Det var nog väldigt länge sedan jag åt det. Jaja detta kanske inte blev så roligt inlägg men det kommer jag lovar, jo föresten jag har ju inte lagt upp Lalandia bilderna på bloggen men dom kommer ;)

Ps:  GLÖM INTE TÄVLINGEN!!!!! PÅ FREDAG GÅR TÄVLINGS TIDEN SLUT...FRÅGAN ÄR.....VILKET LAND KOMMER JUSTIN BIEBER IFRÅN? MEJLA SVARET TILL [email protected]    Eller kommentera detta inlägget ;)

Rubrik Suger!!

Tjena!
nu e jag i sängen och har typ precis vaknat o_O
Jag har inte hunnit kolla men är det någon som är med i blogg tävlingen? Om ni inte är med så se till att ni e med...
Idag blir det kompisar förmodligen, stranden kanske.. Jag har sms:at Wilma Gullstrand men har inte fått ett svr ännu, men jag ska nog va med Karna Mörnstam. Eftersom hon är bara hemma på loven annars e hon i Tyskland.
Vill va med Linn Anderberg (bilden) men hon är i Spanien ;(

Redigerad bild på Ellen!

Ny redigerad bild!!                             

Längtar så hääääääääääääär mkt!!!!!

Hej mina fiina bloggläsare ;) Idag har jag varit i stallet från 08:15 till 15:30 :) Det är riktigt roligt faktiskt. Jag har fått mer info om att jobba på FHS (Falsterbohorseshow) Och jag ska jobba där V.27 (såklart) Torsdagen-Söndagen kl 10:00-15:00 tror jag. Jag ska passa barn, leda ponnyridning, pyssla och mkt mer. Eftersom jag får gratis inträde så kommer jag ju att inte bara vara där dom tiderna utan också efter och innan eftersom jag vill shoppa ;) Haha, jag vill ha Kingslands stövelstrumpor ;) Falsterbohorseshow Hoodtröja och en vanlig Falsterbo tröja men det kommer jag nog ändå få eftersom jag ska jobba där. Härregud vad jag längtar dit, det är sååååååååååå hääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää
äääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääärrrrrr roligt :D
BRB till bloggandet: Jag tänkte också göra en video inlägg där jag svarar på läsar frågor och annat. Ställ alla sortes frågor, mejla frågorna till [email protected] eller bara kommentera.
En bild som jag har redigerat ;D Bilden blev inte som jag trodde. Wath ever ;)

Tävling på gång!

Hej hej! Nu är detta trejde gången jag skriver om detta här inlägget bara för jag har råkat radera dom andra innan. Nu har jag kommit hem från Lalandia och det kommer ett inlägg sen om bara hur det var där och foton ;)

Jag tänkte ha en Tävling här i bloggen där man kan vinna redigerat foto, header till sin blogg, collage. Det kommer att vara en vinnare varje vecka. Jag kommer att ställa en fråga varje vecka och om ni vet svaret så mejlar ni det till [email protected] Frågorna kommer att vara allt ifrån kändis frågor till häst frågor så det kommer inte vara någon som har en direkt fördel i tävlingen. Som sagt när ni mejlar så skriver ni svaret och i ämnes raden skriver ni TÄVLING! och sen skickar du det ;) Nu i början kommer jag att ta rätt lätta frågor. Första frågan lyder: Vilket land kommer Justin Bieber ifrån? Tävlingen avgörs den 3 Juli. Vinnaren kommer att kontaktas via mejl eller på något annat sätt. ( man får mejla max 2 gånger på en fråga) ( Jag lottar vem som kommer att vinna). Resultatet av alla bilder kommer efterhand läggas ut på bloggen, så ni kan se resultatet och då kanske ni blir ännu mer inspirerad av att vara med i tävlingen ;) HA de gött ;)

Lalalalandia....

Hej Hej!
Detta inlägg blir nog mitt nästsista eller kanske sista inlägg denna veckan. För idag åker jag ifrån datorn och åker till Lalandia i Danmark ;) Det kommer (såklart) komma upp bilder från det på bloggen. Jag kanske hinner blogga på Söndag eller kanske inte. Men jag ska försöka ;)
Jag ska bada som tusan ;) Imorgon är det midsommar och jag hoppas att ni alla ska fira det på något sätt! Vi ska iallafall göra det i Danmark men det gör vi iallafall inte diskret för i Danmark firar man inte Midsommmar....Så dom bara WTF!?!?!? Haha ;P Jag håller just nu på med att lyssna på låtar på Spotyfie, och sen när man har lyssnat kan man lyssna på låtarna hur mkt man vill för då har man typ *Laddat ner* dom. Men det är ju lagligt och det går bara när man har premium :P  Så nu lyssnar jag BARA på Justin Bieber. Man lider ju inte direkt(Haha). Igår var jag och shoppade ;) Jag handlade en Converseväska till när jag börjar 6:an. Jag köpte en lila piké till och rida i, för jag köpte den på Hööks, jag köpte även ett par sjukt snygga ridstövlar på Hööks ;) Bild på det kommer snart idag eller så kommer dom bilderna när dom andra Lalandia bilder kommer ;)

Rösta på mig, kommentera att ni har röstat så får ni 2 länkar var :)

<div style="text-align:center;"><a href="http://www.nelly.com/se/designyourdress/?obj=fH007xJQKWbeiA4B1jl9zKPI46NNjT9EY9DVtMj2j9UF0LGxuptk#Gallery" title="Är du Nellys nästa klänningdesigner?" target="_blank"><img src="http://designyourdress.nelly.com/se/media/fH007xJQKWbeiA4B1jl9zKPI46NNjT9EY9DVtMj2j9UF0LGxuptk.jpg" alt="Mina designade klänning på NELLY.COM" border="0" /><br><img src="http://designyourdress.nelly.com/se/img/bloggTelia.jpg" alt="Mina designade klänning på NELLY.COM" width="370" height="105" border="0" /></a><p><a style="color:#000; text-decoration:none; font-size:12px; font-family:Verdana, Geneva, sans-serif;" href="http://www.nelly.com/se/designyourdress/?obj=fH007xJQKWbeiA4B1jl9zKPI46NNjT9EY9DVtMj2j9UF0LGxuptk#Gallery" title="Är du Nellys nästa klänningdesigner?"  target="_blank">Hjälp mig att vinna, <span style="text-decoration:underline;">rösta på min klänning här!</span></a></p></div>

Hööks har så sjukt....

Hej´å´hå :P
Nu sitter jag i Malmö inne på företaget "Frösunda" :)
Vid lunch eller nåt sticker jag och min mamma till Hööks ;) Hööks har så sjukt stor REA så jag måste verkligen dit :P Det finns ett jätte snyggt Schabrak för bara 99 kr..Haha Det är helt sinnessjukt billigt. För det finns också en tävlingströja för 59 kr eller om man har 134/140 eller någon annan så liten storlek så kostar den typ 49 kr. Vissa handlade tävlingströjor på en hästloppis som var i Söndags, dom handlade den för 150 kr...Härregud och då köpte dom en begangnad, och jag kan köpa en ny för bara 59 kr...Tur jag inte köpte någon där. Nu ska jag väll fortsätta att sitta här inne på ett kontor helt själv för min mamma är på möte och det kanske är färdigt 9:00. Öhhh.... Jaja det är roligt att sitta här ;P
Jag har tyvärr ingen bild att lägga ut eftersom denhär datorn inte har några bilder på sig, men jag
Här har ni en bild på Hööks logga  :D.


Vet ni någon som behöver hjälp med sin häst?

Meddryttare/Fodervärd finnes!

 

Hej! Jag heter Emelie och är 12 år och bor i Rängsand. Jag är intresserad av att bli fodervärd några dagar i veckan. Jag rider på Lillhagen, och har ridit där nu i 3 år. Jag är ca 1,69 cm lång. Jag har varit meddryttare innan i vellinge, så jag känner till det mesta. Det ska helst vara en ponny. Kravet är att ponnyn står i Höllviken eller Rängsand. På fotona här nedan så tävlar jag i hoppning 60 cm. Jag har även tävlat i LC:2 Dressyr.

Ring min mamma Lotta Winquist så presenterar jag mig gärna personligen.

Tel 0736-229085, [email protected]  Eller kommentera inlägget :)


Roligt inlägg ;)

Jag sticker till stallet snart ;)  Jag var i stallet i går, då mockade jag två boxar XD Idag ska jag skritta en häst som har varit skadad...Det var så länge sedan jag satt på en häst (känns det som) för jag red ju lektion förra veckan ;)
Haha..Så kan det gå... Jag måste typ sticka NU om jag ska hinna... Hejdå :)  Det kommer kanske bilder sen..Vem vet!? Jo, jag vet XD

Lycklig lottad?!

Hejsvejs!
Idag fick jag ett mejl om att jag ska hjälpa till på ett ridläger :)
Så nu är jag upptagen v.26 Med hjälpa till med ridläger, och v.27 med att jag ska jobba på falsterbohorseshow :D
Snacka om att jag är lyckligt lottad XD
Idag ska jag till stallet och sköta en häst som heter Crocus :)
Annars står det nog bara Chilla på *To Do* listan ;D

Har ni en kanin att låna ut!?

Hej mina fina bloggläsare! Jag har tyvärr inte bloggat på ett tag pga: Att nu när det e somar e man ju ute mkt mer, så då har man helt enkelt inte tid. Men nu ska jag börja blogga regelbundet igen! I tisdags så hade vi skolavslutnig, efter den stack jag, Maja och Sandra till Malmö och shoppade :) Jag handlade en Marin/Vit randig magtröja och en leopars färgad T-shirt.  Föresten innan jag glömmer det, är det någon som behöver hjälp med sin kanin? Eller om jag bara kan passa den ett tag!? För jag vill skaffa en kanin men, vi måste först testa på att passa någon kanin så vi ser hur våra katter reagerar. Så om du eller någon du känner kan tänka sig låna ut sin kanin eller om ni ska på semester så hjälper jag mer än gärna till :D Ni kan mejla mig på: [email protected] eller bara kommentera inlägget.
Mvh Emelie ;)
Inget inlägg utan bilder.   Glöm att det står bloggplatsen, lossas att det står blogg.se istället ;) Vad tycker ni om denna bilden som header?! Kommentera!

bloggar från min nya mobil.


Pizza,Tivoli och Falsterbohorseshow <3

Hej! Hej!    Ikväll ska jag och några av mina kompisar äta på en pitzeria och sen sticka till ett tivoli :D Det kommer att bli såååå roligt! XD   Innan har jag fått MASSOR med mejl av FB, men nu när jag har tagit bort den funktionen så jag inte får mejl så då är det mkt roligare att gå in på min mejl och titta vad jag har för roliga meddelande som ligger och väntar på att få öppnas. Precis när öppnade min mejl så hoppades jag på att det skulle ligga något roligt mejl där och det låg ett mejl som där står att jag ska jobba på FalsterboHorseShow! Vilken tur jag har  :D Jag har hela tiden drömt om att få jobba där och heltplötsligt ska jag göra det :)

Tävling Imorgon -.-

Hejsan bloggen!  Imorgon vet jag inte om det kommer att bli så mkt uppdatering för att jag ska vakna 6:30 göra mig iordning och sen sticka och möta Linn och då ska jag och Linn möta en som heter Ida :D Då sticker vi till stallet, för vi ska tävla :) Lycka till?! Jag ska både tävla i dressyr och hoppning. LC:2 i Dressyr och 60 cm i hoppning. Jag ska ha LillaGubben i båda grenarna :) Det blev en endring eftersom i förra (va det förra?) inlägget så stod det att jag skulle tävla Kaj i dressyren, men dom har skrivit fel å jag bryr mig inte så det är bara att *Gilla läget*! Jag är den enda som ska rida LillaGubben. Vi ska hoppa på en gräsbana och jag har aldrig hoppat LillaGubben i 60 cm och jag har aldrig hoppat han på gräsbanan så vi får ju se hur det går XD  Men det är bara tur att jag ska rida LillaGubben i dressyr också för att annars skulle han ju varit överpigg på gräsbanan -.- Men det kommer säkert bli super roligt :D
Min pappa ska vara där och ta foto när jag tävlar så det kommer säkert att komma upp lite foton från tävlingen sen. Linn ska även ta lite foto om hon får ett bra läge ^^  Men det hoppas jag att hon får...... :P    Sisst jag tävlade rammlade jag av på första hindret men då red jag en fjording, och fjordingar är ju lite klumpiga i hoppning eftersom dom är INGA hopphästar :) Allt jag kan säga är att önska mig lycka till!?  // Emmmelieee
Dom här kläderna ska jag ha på dressyren!

Chapsen är Svarta!
Sen har jag ingen bild på tröjan jag ska ha :/
Det här ska jag ha på mig när jag hoppar!

JR XSDet är västen jag ska ha på mig XD
Sen ska jag kanske ha några andra Chaps :)

ävling den 6/6 för mig :)

Sry?! Att jag inte har gjort ngt inlägg på länge men jag helt enkelt inte haft tid med det.
På måndag ska jag tävla både i Dressyr och Hoppning i 60 cm.
Dressyr med en halv fjording som heter Kaj och Hoppning med en korsning C-ponny som heter Lilla-Gubben :)
Det kommer att bli så sjukt roligt :) Jag har aldrig hoppat Lilla-Gubben i 60 innan så får se hur det går, jag har heller inte hoppat på gräsbanan, som tävlingen är på. Förutom dressyr som är i ett ridhus XD
Fakta om hästarna jag ska tävla!
Lilla-Gubben <3
Lilla-Gubben är 1,40 cm i mkh. Har är en prickig korsning.
Han är född 1991 så alltså är han 20 år. Han är därför en av dom äldsta hästarna i ridskolan.
Han är lite sur mot andra hästar så när man ska ställa upp på medel linjen så ska man ställa han i ett hörn där han inte kan naffsa till ngn annan häst! Han är aubsolut en av mina favorit hästar!

Kaj <3
Kaj är en halv fjording som är en C-ponny, jag vet inte hur hög han är i mkh men det jag kan säga är att han nog är mindre än Lilla-Gubben!
Kaj gillar inte att hoppa, när man hoppar med han så svänger han oftast till vänster. När jag hoppade två hinder med han som stod kanske 5-10 meter ifrån, så när man väl hade kommit över det första hindret så galoperade han super duktigt över nästa hinder. Han är oftast väldigt snabb :)
Kaj är väldigt duktig i dressyr så jag rider med stolthet när jag tgävlar i dressyr med han.




Här är en bild på söta Lilla-Gubben!



Här kommer en bild på söta Kaj!



RSS 2.0